Kosten aanhanger rijbewijs

De kosten voor je aanhanger rijbewijs verschilt per leerling, door het volgen van een proefles kan de rijinstructeur beter inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Wil jij gebruik maken van 1 van onze actiepakketten? Dan dien je het gekozen pakket in 1 of 2 termijnen te betalen. Bij een 1 dag rijopleiding moet de betaling volledig in 1 keer betaald worden.

Ik heb al ervaring met E achter B rijbewijs, moet ik een hele pakket afnemen?

Nee, dit is niet nodig. als blijkt bij de proefles dat het allemaal zo goed als vlekkeloos verloopt dan kunnen we direct het examen aanvragen.

Kosten Gezondheidsverklaring

Let op: Wil je je aanmelden voor de aanhanger rijbewijs, vul dan direct je gezondheidsverklaring in! De gezondheidsverklaring is een lijst met vragen over jouw gezondheid. Het CBR beoordeelt hiermee of je geestelijk en lichamelijk geschikt bent om te rijden. Zonder een verklaring van geschiktheid kunnen wij geen enkel praktijkexamen voor je reserveren. De Gezondheidsverklaring kost dit jaar € 39,30. De verklaring vul je in op https://mijn.cbr.nl waar je moet inloggen met je DigiD. Wanneer jij een vraag met “ja” beantwoord dan ben je meteen de klos vanwege lange beoordelingstermijn. Bespreek dit eerst met de instructeur.

Kan ik mijn BE rijexamen annuleren?

Nee, dit is niet mogelijk. Het CBR is heel strikt in de planning voor rijexamens, hierdoor is het haast niet mogelijk om een examen te annuleren.