Snel je Rijbewijs halen? 🤟🏼

Proefles aanmelden 49,- NU € 29,-
KORTINGEN tot wel € 197,- 💰
GRATIS Theoriecursus 🤓

  Rijschool leerling S

  Driver Company, “Kom ook rijlessen bij ons”

  Rijschool Delft

  Driver Company Rijschool Delft 🤓. Wij zijn een bekende rijschool in Delft. Er zijn gigantisch veel rijscholen in Delft en omgeving, om de juiste te keuze te maken zijn er een aantal punten waar je aan kunt denken: klanttevredenheid, flexibiliteit, kwaliteit, duidelijke afspraken en een hoog slagingspercentage. Daar staat Rijschool Driver Company absoluut voor 💪🏼. Onze rij-instructeurs passen zich aan, aan jou tempo en wensen. Driver Company is niet zomaar een rijschool in Delft, wij gaan net dat ene stap verder. Met de juiste begeleiding op jou tempo, zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs in één keer haalt bij Driver Company rijschool Delft. Aarzel niet en vraag een proefles aan! Samen zorgen wij voor een geslaagde maar tevens ook zeer leuke ervaring met je rijlessen bij rijschool Driver Company in Delft. Wist je dat wij nu ook als motorrijschool actief zijn in Delft?

  Rijschool leerling Eline

  Spoedcursus rijbewijs Delft

  Spoedcursus rijbewijs Delft kan bij rijschool Driver Company 🚑. Ben je beschikbaar om in een korte periode snel je rijbewijs te kunnen halen? Dan kan je bij Driver Company rijschool Delft je spoed rijbewijs halen. Dit kan al in 10 dagen, 15 dagen of 20 dagen. Ben je gemotiveerd om je rijbewijs zo spoedig mogelijk te halen? Wij kunnen door meerdere keren per dag te lessen voor de komende periode, jouw heel snel op examen niveau krijgen. Zo een spoedrijbewijs is heel handig als je voor je baan bijvoorbeeld snel een rijbewijs nodig hebt voor categorie B auto. Onze rijschool geeft rijlessen in gemeente Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Westland en eromheen.

  Wil je snel je rijbewijs halen?! Dat kan! 💪🏼 Met een spoedcursus bij Rijschool Driver Company in Delft.

  Rijschool leerling Sara

  Theoriecursus Delft

  Theoriecursus Delft 📋. Een belangrijk onderdeel voor het behalen van jou rijbewijs is de theoriecertificaat. Bij Driver Company Rijschool in Delft kan jij ook je theoriecursus volgen. De cursus geeft jou je kennis en inzichten zodat je de theorie ook in één keer haalt! Kies voor Driver Company Theorie Delft.

  Ontvang een gratis theoriecursus.

  Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling wij zetten ons in voor iedereen!
  Meldt je aan voor een proefrijles of bel ons nu op!

  NU BELLEN

  Theoriecursus Delft

  Theoriecursus Delft 📋. Een belangrijk onderdeel voor het behalen van jou rijbewijs is de theoriecertificaat. Bij Driver Company Rijschool in Delft kan jij ook je theoriecursus volgen. De cursus geeft jou je kennis en inzichten zodat je de theorie ook in één keer haalt! Kies voor Driver Company Theorie Delft.

  Ontvang een gratis theoriecursus.

  Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling? Wij zetten ons in voor iedereen!
  Meldt je aan voor een proefrijles of bel ons nu op!

  NU BELLEN

  Rijschool leerling Sara

  Rijschool Delft, voor al uw rijbewijzen & rijlessen in Delft sinds 2007

  Kosten rijbewijs

  De kosten voor je rijbewijs zijn afhankelijk van de aantal rijles uren die je nodig gaat hebben. Door een proefles te nemen kan de rijinstructeur goed inschatten  hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben. Gemiddeld zijn de kosten voor de categorie B rijbewijs tussen de €600,- en €2000,- euro. Er zijn namelijk gevorderde leerlingen die minder rijlessen nodig hebben en beginnende leerlingen die waarschijnlijk wat meer rijlessen nodig zullen hebben. Vraag een proefles aan! Dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent. Samen zorgen wij voor het halen van jou rijbewijs in 1 keer!

  Rijles pakketten

  Wij hebben 3 soorten rijles pakketten waaruit je kunt kiezen. Vraag je proefles aan dan kunnen wij je aangeven hoeveel lessen je nodig zult hebben. Wij streven ernaar je met de juiste advies te begeleiden voor het behalen van jou rijbewijs in één keer. Zo maak je gelijk ook kennis met 1 van onze instructeurs en de rijles auto. Je kan tenslotte dan ook aangeven in welke tempo jij je rijbewijs wilt halen. Wij luisteren naar jou wensen!

  Rijbewijs pakket 10 Geen € 699,- NU voor

  649,-
  • 10 Rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • 🔥 Gevorderde 🔥

  Rijbewijs pakket 20 Geen € 1224,- NU voor

  1099,-
  • 20 Rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Gratis Theoriecursus
  • 🔥 Meest Gekozen 🔥

  Rijbewijs pakket 30 Geen € 1649,- NU voor

  1529,-
  • 30 Rijlessen
  • Praktijkexamen CBR
  • Gratis Theoriecursus
  • 🔥 Meest Effectief 🔥

  Betalen in termijnen

  Ja, betalen in termijnen is ook een mogelijkheid bij Driver Company Rijschool Delft. Vraag dus snel je proefles aan voor je auto rijbewijs!

  Ready Rijlessen DELFT?

  Ben jij er echt klaar voor om te starten met je rijlessen in Delft? Schrijf je nu SNEL in bij Driver Company Rijschool Delft.

  Let`s Gooo! & Feel the KICK!

  Vul hier je gegevens in 🤟🏼

  Proefles aanmelden 49,- NU € 29,-
  Kortingen tot wel € 197,- 💰
  GRATIS Theoriecursus 🤓

   Rijschool leerling Tim

   Tussentijdse toets Wel of niet doen?

   Een tussentijdse toets kan je zien als een proefexamen. De tussentijdse toets wordt afgenomen door een examinator van het CBR in Rijswijk, wat weer grenst aan Delft 😉. Zo`n tussentijdse toets duurt 55 minuten net zoals het echte praktijkexamen. De toets vindt plaats op driekwart van je rijopleiding. Door deel te nemen aan de tussentijdse toets, krijg je een beeld van hoe je rijexamen er straks uit komt te zien voor de categorie B auto.
   Leerlingen die examenvrees hebben, wat ook wel faalangst wordt genoemd zullen veel hebben aan een tussentijdse toets.
   Nog een voordeel hieraan is dat je vrijstelling kan krijgen als je de bijzondere manoeuvres goed uitvoert. Bij je echte praktijkexamen hoef je dan bijvoorbeeld niet meer te parkeren of keren d.m.v. 3 keer steken uit te voeren. Het voordeel voor ons als rijschool is dat jij nu precies weet wat je kan verwachten bij je praktijkexamen voor je rijbewijs en “over goede voorbereiding gesproken” omdat we al sinds 2007 bestaan weten wij als de beste wat wel en niet de examenroutes zijn 🔥! Allemaal pluspunten om je goed op weg te helpen naar het behalen van jou rijbewijs in 1 keer…

   “Wist je dat” door een tussentijdse toets af te nemen, je slagingspercentage gemiddeld met 30% STIJGT! just saying…

   Rijschool Delft slagingspercentage

   Driver Company is de rijschool met één van de hoogste slagingspercentage van Delft 🔥. Hierdoor heb jij een grotere kans van slagen tijdens het eerste rijexamen. Er zijn al vele leerlingen in 1 keer gelaagd bij ons. Dat is ook weer een voordeel qua tijd en kosten. Uiteindelijk heb je dan minder rijlessen nodig bij een rijschool met een hoge slagingspercentage! Dat geeft je zeker een prettig gevoel! Wij zetten ons volledig in om jou in 1 keer te laten slagen want, dan komen je vrienden hoogst waarschijnlijk ook bij Driver Company de beste rijschool in Delft rijlessen volgen 🏎️. Professioneel, kortom 100% kwaliteit met een vleugje gezelligheid.

   Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 💪🏼

   Goedkope rijlessen Delft 💰. Naast goede rijlessen willen we ze ook niet te duur maken en wij bieden dus redelijk goedkope rijlessen aan in Delft. Aangezien bij ons de kans ook hoger is dat je op het eerste rijexamen slaagt zal je hier uiteindelijk minder euro`s aan kwijt zijn. Dan bij andere goedkope rijscholen in Delft 🏆 25 x Beter!

   Rijles Delft 🏎️. Een hoog slagingspercentage krijg je natuurlijk niet zomaar, daarvoor moet de rijles in Delft van hoge kwaliteit zijn. Uiteraard zorgen wij daarvoor en werken wij bijvoorbeeld met de tussentijdse toets om ervoor te zorgen dat je pas op examen gaat als je hier klaar voor bent. Hierdoor heb je een hogere kans op slagen.

   Je bent niet de eerste die zoekt naar een goede autorijschool in Delft 🔥. Velen gingen je voor en kwamen ook uit bij Driver Company autorijschool Delft. Bij ons kan je uiteraard autorijlessen nemen en is het ons doel om iedereen zo snel mogelijk te laten slagen in Delft. Hiervoor vinden we bijvoorbeeld een rijinstructeur die bij jou past en bieden we lessen aan met een stappenplan en niet te vergeten de “Tussentijdse toets”. Op die manier haal jij snel en goedkoop jouw rijbewijs in Delft.

   Automaat rijlessen Rijschool Den Haag

   Hey Driver! Niet twijfelen maar Inschrijven 📝

   Rijschool Driver Company Leerlingen

   Vul hier je gegevens in 🤟🏼

   Proefles aanmelden 49,- NU € 29,-
   Kortingen tot wel € 197,- 💰
   GRATIS Theoriecursus 🤓