[CP_CALCULATED_FIELDS id=”7″]

“Beste rijschool in Delft! Bedankt voor de leerzame en toffe rijlessen. Je liet me altijd hard werken en onderdelen herhalen tot ik ze echt beheerste.  Uiteraard in 1 x geslaagd”

Adrian uit Delft

“In 1 keer geslaagd!! Zeker aan te raden! Met veel plezier gereden. De instructeur zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en neemt uitgebreid de tijd voor je”

Rosa uit Den Haag

“Snel in 6 weken me RIJBEWIJS gehaald! Driver Company is voor mij de perfecte rijschool. Van begin tot eind kreeg ik rijles op een goeie en duidelijke manier”

Guyo uit Westland

“Beste Rijschool in Den Haag gevonden. Eerst een toets gedaan en 2 weken daarna kon ik afrijden en Tuurlijk geslaagd! Ik stuur binnenkort me broertje”

Gino uit Den Haag

“Bedankt voor de leuke rijlessen en de geduld die je nam. Ik zal deze rijschool echt aan iedereen willen aanraden twijfel niet en haal je rijbewijs bij Driver Company”

Pamela uit Zoetermeer

“Ben binnen 28 rijlessen in 1x geslaagd, zeker aan te bevelen rijschool om te lessen!!! Top instructeur die mij heel goed en heel snel heeft leren rijden!”

Bart uit Westland

“Rustig, relaxed, leerzaam en professioneel. Altijd netjes op tijd en echt goed gericht op je leerproces. Hartstikke fijne rijschool, echte aanrader!”

Jacqueline uit Delft

“Woow vandaag om 10 uur in de ochtend GESLAAGD AWESOME! Ik heb een goeie ervaring gehad met Driver Company en in 4 weken geslaagd TOP!”

Ruben uit Voorburg

“Dankzij Rijschool Driver Company heb ik mijn theorie en praktijk examen in 1 keer gehaald. Als jullie het aan mij vragen, schrijf je zo snel mogelijk in”

Tony uit Delft

Rijschool Leidschenveen

Zocht jij rijschool Leidschenveen? In dat geval kom je al gauw uit bij Rijschool Driver Company. Meldt je aan en ontvang een theoriecursus in 1 dag geheel kosteloos, Goedkoper kunnen we het je niet maken. Vele leerlingen gingen je al voor, zie alle geslaagden, welkom bij de beste rijschool in Leidschenveen.

Rijschool Leidschenveen

Proefles bij Driver Company Rijschool Leidschenveen

Rijschool Leidschenveen. Tijdens je gratis proefles zal de instructeur jouw opbouwend gaan testen om te kijken hoe je met verschillende situaties om gaat i.c.m. de bediening van de auto. Super Leuk! Aan het einde zullen we bespreken met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Hoelang je rijopleiding gaat duren is afhankelijk van hoeveel keren jij per week gaat lessen.

Wil jij een proefrijles?

Gratis bij inschrijven, anders € 39,-
KORTINGEN tot wel € 197,- ?

  Autorijschool Leidschenveen

  Met onze autorijschool in Leidschenveen lukt het ons keer op keer de leerlingen te laten slagen bij het CBR! Wist je dat je door een tussentijdse toets te doen bij het CBR je slagingspercentages gemiddeld met 30% STIJGT?

  Hoge slagingspercentage rijscholen Leidschenveen

  De slagingspercentage van onze rijschool in Leidschenveen is best hoog. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Instructeurs bij Rijschool Driver Company volgen elke jaar verschillende bijscholingen waardoor we up-to-date rijlessen kunnen geven.

  Pakket 15.... Geen € 763,- maar slechts

  690,-
  • 15 rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen voor maar € 129,-
  • Gratis eigen verklaring t.w.v. € 33,-
  • Gratis proefles € 39
  • KORTING € 72,-

  ACTIE Pakket 21... Geen € 1157,- maar slechts

  960,-
  • 21 rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen voor maar € 129,-
  • Gratis eigen verklaring t.w.v. € 33,-
  • ? Gratis Theorie cursus 1 dag € 125,-
  • Gratis proefles € 39,-
  • KORTING € 197,-

  Actie Pakket 30... Geen € 1491,- maar slechts

  1294,-
  • 30 rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen voor maar € 129,-
  • Gratis eigen verklaring t.w.v. € 33,-
  • ? Gratis Theorie cursus 1 dag € 125,-
  • Gratis proefles € 39,-
  • KORTING € 197,-

  Haal snel je rijbewijs in Leidschenveen

  Wil jij snel je rijbewijs halen? Neem dan een spoedcursus in 10 of 20 dagen. Meld je aan voor een GRATIS proefrijles of bel ons op! Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling? Wij zetten ons in voor iedereen in Leidschenveen!

  Autorijlessen in Leidschenveen

  Leidschenveen is een rustige gebied, we zullen in het begin meestal de rustigere gebieden opzoeken om de autorijlessen beter in controle te krijgen. Wanneer de rijlessen steeds beter worden gaan we vaker de drukte opzoeken in Leidschenveen zodat jij je rijles optimaal benut.

  Onze autorijschool geeft ook rijlessen in omgeving Leidschenveen, Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Leidschendam Voorburg, Wassenaar, Pijnacker, Nootdorp, Wateringen, Naaldwijk, Scheveningen, Poeldijk, Monster, Honselersdijk en Kwintsheul.