4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Rijschool Den Haag

Driver Company de rijschool uit Den Haag

Drivercompany.nl - Gratis theoriecursus

Goedkope Rijschool Den Haag Prijzen

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen? ? Kies voor Driver Company Rijschool Den Haag prijzen. Bij onze autorijschool ontvang je namelijk bij afname van een pakket een gratis theoriecursus ergens anders betaal je makkelijk €125,-, goedkoper kunnen we het je niet maken. Door een proefles aan te vragen kunnen onze rijinstructeurs inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Het rijlespakket bevat een aantal lessen, examen en eventueel een gratis theoriecursus.

Goedkope rijlessen tarieven Den Haag

Als het aantal lessen in je pakket toch niet voldoende blijkt te zijn is het mogelijk om extra losse lessen aan te schaffen of als het blijkt dat het pakket teveel lessen bevat dan krijg je het teveel betaalde lesgeld teruggestort op je bankrekening.

DAAROM

Een proefles

Om zo optimaal mogelijk te leren van je rijlessen is het essentieel om een goede klik te hebben met je rijinstructeur of instructrice. Je wilt natuurlijk weten wat voor sfeer er is, hoe de instructeur / instructrice uitlegt of wat voor soort auto in wordt gelest en natuurlijk om te kijken of er een zogenaamde ‘match’ is. Om te kijken of deze klik er is, kunt u vrijblijvend een proef rijles aanvragen op onze website.

Op al deze vragen krijg je pas echt antwoord na een proefles bij ons! Want alleen dan zal je de sfeer echt proeven, echt weten of we rijles kunnen geven op de manier die jij fijn vindt? Twijfel niet en schrijf je in bij Rijschool Driver Company! Ook kan de instructeur je precies vertellen hoeveel lessen je nodig hebt en wat de prijs dus gaat zijn voor jouw rijbewijs.

Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

Top rijschool!! fijne man! Legt alles duidelijk uit! Geeft je vertrouwen en geeft duidelijk aan of je iets fout doet of goed! In 1x geslaagd!!!🥳🥳🥳

Dylan Jans 08/04/2022
google

Fijne instructeurs en weten waar je aan toe bent Ik vond de rijlessen fijn ondanks dat ik aan het begin rijden eng vond. Kreeg ook zelfvertrouwen van de instructeur waardoor ik uiteindelijk in 1 keer ben geslaagd.

Anna Lalai 19/12/2019
google

Super rijschool! Instructeur heeft de juiste kennis en geduld tijdens het les geven! Ga zo door!!

Aviii S 25/11/2018
google

Ashvin heeft niet alleen ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs kon halen, maar heeft mij veel dingen geleerd die zelfstandig rijden een stuk makkelijker hebben gemaakt!

google

Echt een aanrader voor iedereen. Toen ik begon met lessen vond ik het allemaal erg spannend en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ondanks dat ik echt niet kon rijden was de instructeur erg geduldig en blijf hij super aardig. Het is nu een paar maanden later en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik zal het iedereen aanraden om hier te komen lessen!

google

Iets meer dan een jaar geleden begonnen met rijlessen bij deze rijschool in Den Haag, door corona heeft het langer geduurd voordat ik mijn rijbewijs mocht ontvangen. Wel heb ik goede ondersteuning ontvangen in mijn weg naar het praktijk examen. Ik ben dan ook in een keer geslaagd!!

Eline Koek 05/08/2021
google

Een super fijne rijschool. Altijd gelachen en ik was altijd op mijn gemak in de auto. Daardoor ook afgelopen week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt ravin

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 nu voor €29,-

Wat kosten de rijlespakketten?

Onze rijlessen leveren hoogwaardige vaardigheden tegen een prijs die niet alleen redelijk is maar ook een investering vormt in jouw toekomstige rijplezier.

Rijbewijs pakket 10

Geen €1059,- maar NU voor:

979,-
 • 10 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • Geen Theoriecursus
 • Voor gevorderde

Rijbewijs pakket 20

Geen € 1754,- NU voor

1629,-
 • 20 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest gekozen

Rijbewijs pakket 30

Geen € 2404,- NU voor

2279,-
 • 30 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest effectief

Onze betaalmogelijkheden

Via Bank: in 1, 2 of 3 termijnen
Via Tikkie: snel en gemakkelijk via tikkie
Contant: contant aan de rijinstructeur
Extra Kosten: eenmalig voor de Gezondheidsverklaring €44,50 zelf online betalen aan het CBR

Lessen over na behalen rijbewijs?

Lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag terug. Je betaalt dus nooit teveel. Simpel!

Losse

Prijzen

Naam Prijs
Proefles €49,- €29,-
*GRATIS Theorie cursus / Normaal €125,-
Theorie examen NL €74,-
Theorie examen Eng €99,-
Theorie examen Tolk + €245,-
Losse rijles NL €65,-
Losse rijles Eng €70,-
Spoedcursus toeslag + €199,-
Opfriscursus 3x 100 min €399,-
Opfriscursus 5x 100 min €649,-
Interim / Mocktest €189,-
Tussentijdse toets CBR €329,-
Praktijk examen CBR €329,-
Faalangst examen CBR €389,-
BNOR examen €389,-

* De theoriecursus is gratis bij aanmelden vanaf pakket 20 of meer.

** Annuleren van een rijles kan, maar wel 24uur van te voren en anders worden de complete kosten doorberekend.

*** Praktijk Examens kunnen niet worden geannuleerd.

Beoordeling Rijschool Den Haag

Driver Company
⭐⭐⭐⭐⭐

Een cijfer waar we best trots op zijn ?! Veel van onze leerlingen slagen in 1 keer, je kan ze tegenkomen in de straten van Den Haag. Hoor jij daar binnenkort er ook bij? Sign-up voor een proefles en kruip zelf achter het stuur bij Rijschool Driver Company.

Wordt jij ons volgende geslaagde driver?

Drivercompany.nl - Rijschool-leerlingen

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 nu voor €29,-

Wie zijn wij?

Over ons Rijschool

Rijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd in Den Haag. Met 16 jaar ervaring in het geven van autorijlessen en een passie die zich uitbreidt naar motorrijlessen, zijn wij geregistreerd bij CBR, IBKI, RDW, KvK, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in het bezit van een VOG, hiermee voldoen wij aan alle vereisten.

Met een team van gecertificeerde instructeurs, met minimaal 10 jaar ervaring hebben we meer dan 900 leerlingen geholpen hun rijbewijs te halen. Kortom, wij zijn specialisten in het vakgebied, wat ons de juiste keuze maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel naar +31617661000 of stuur een e-mail.

Whatsapp whatsapp