4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Vrouwelijke rijschool Den Haag Voorburg Rijswijk Delft Zoetermeer

Vrouwelijke rijschool voor vrouwen Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft Zoetermeer voor rijlessen

#1 Vrouwelijke Rijschool Den Haag Vrouwen
Delft | Zoetermeer | Rijswijk | Voorburg

Bij Driver Company, de vrouwelijke rijschool voor vrouwen in Den Haag, krijg je rijles van een vrouwelijke instructrice ♀️, dus geen mannelijke instructeur! Voor als zij snel haar rijbewijs wilt halen, meld haar dan aan op onze website voor de rijlessen en we plannen je zo snel mogelijk in voor een proefles. Wil je ook snel je rijbewijs halen? Twijfel dan niet, want wij presteren bovengemiddeld! Onze rijinstructrice past zich aan jouw tempo en wensen aan.

Driver Company is niet zomaar een vrouw vriendelijke rijschool in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft of Zoetermeer; wij gaan net dat stapje verder voor haar om ervoor te zorgen dat zij in één keer slaagt ♀️! #vrouwenrijschool

/// NU € 29,- euro voor de PROEFLES
Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

Hats off for Izzy, probably the best driving instructor you can get in Den Haag and surroundings!

google

I came to Driver Company based on a recommendation, What an AMAZING DRIVING SCHOOL WITH INSTRUCTORS WHO ACTUALLY CARE ABOUT YOU PASSING!!! My instructor was so informative and relaxed. He took his time with explaining signs and road ways with all those bicycle and motorcycles on the road. He also did extra practices on my weaknesses until i perfected it I was able to fix all the little mistakes I made when I drove and PASSED my ROAD TEST on the FIRST TRY thanks to him. 100% recommend this driving school in the Hague!! Go and just try 😉

Surinder K 16/12/2021
google

Top rijschool Eerste keer al geslaagd Goede begeleiding en neemt z’n tijd Zeer goede instructeur

google

Absolutely the best driving school in Den Haag!!

google

Een super fijne rijschool. Altijd gelachen en ik was altijd op mijn gemak in de auto. Daardoor ook afgelopen week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt ravin

google

Abolute topper! Wil je op een relaxde wijze in een keer slagen? Zoek dan niet verder. Lang na het afrijden heb je nog profijt van de lessen en trucks van de Instructeur. Ashvin, je bent niet alleen mijn instructeur, je bent ook mijn maat!

google

Professionele rijinstructeur, voordat ik bij hem ging lessen heb ik ruim 80 uur besteed aan andere instructeurs. Ik had rijangst, bij hem heb ik hem overwonnen. Hij heeft mij ook goed voorbereid voor het examen, topper👍

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-

RIJSCHOOL

Rijschool Den Haag Vrouwen 100% Rijles

Rijlessen Den Haag voor Vrouwen, de rijinstructeurs bij Driver Company helpen jouw graag met het behalen van je rijbewijs.

Wij zijn er, voor alle vrouwen die op een fijne manier haar rijbewijs wil halen.

/// NU € 29,- euro voor de PROEFLES

Dames achter het stuur zijn geen gevaar, maar juist een superkracht! Bij Driver Company hebben we dit geheim al lang ontrafeld. Vrouwen kunnen net zo goed, of misschien zelfs beter, autorijden dan mannen. Dat bewijst mijn vrouw elke dag op de weg! Liever nu dan morgen!

0%

Slaagd!

Drivercompany.nl - Rijschool leerling Eline

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-
/// Ben jij ons volgende geslaagde Driver?
Drivercompany.nl - Rijschool-leerlingen

Start NU met de

Spoedcursus Rijbewijs Den Haag, Delft, Zoetermeer

Spoed rijbewijs halen in Den Haag?

Wil jij snel je rijbewijs halen in Den haag, Delft of Zoetermeer? Geen probleem! Naast reguliere autorijlessen bieden we ook nog de mogelijkheid om met spoed je rijbewijs te halen. Een spoed rijbewijs halen kan al in 10 dagen of 15 dagen maar vanwege Corona enzo is dat nu 3 tot 5 weken. Nog steeds ideaal toch? Velen hebben het al gedaan en gehaald, dus ook jij kan dit!

Of zoek jij geen spoedcursus in Den Haag maar in Rijswijk.

Wil jij ook met spoed je rijbewijs halen? Dat kan nu bij Driver Company beste rijschool in Den Haag!

Automaat

Rijlessen Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft, Zoetermeer

Rijschool Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer Automaat, nooit meer schakelen toch?

Ook kun je kiezen voor automaat rijlessen voor vrouwen in Den Haag, Delft, Zoetermeer. De auto die zelf schakelt, wat een luxe, je hebt dan weliswaar minder werk te doen in de auto, maar je moet nog wel zelf kijken en voorrangregels blijven toepassen in combinatie met je plaats op de weg.

Meld je aan voor de automaat rijlessen proefles en ervaar het zelf.

Net een Elektrische fiets, nauwelijks meer trappelen

Beoordeling Driver Company

Drivercompany.nl - Gratis theoriecursus

Gratis Online Theorie Den Haag, Delft, Zoetermeer

Theoriecursus Den Haag, Delft, Zoetermeer? Een belangrijk onderdeel van het halen van jouw rijbewijs is natuurlijk de theorie. Je kunt bij Rijschool Driver Company ook een theoriecursus volgen zodat jij volledig wordt klaargestoomd voor het theorie-examen en sowieso in 1 keer slaagt.

📢 Ontvang een gratis theoriecursus bij aanmelden📋

Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling. Wij zetten ons in voor iedereen!
Wacht niet langer en meld je aan voor een proefrijles of bel ons op!

Niet Bellen – Telefoon staat ROODGLOEIEND

Vul beter die Formulier in aub ❤️

Wat kosten de rijlespakketten?

Onze rijlessen leveren hoogwaardige vaardigheden tegen een prijs die niet alleen redelijk is maar ook een investering vormt in jouw toekomstige rijplezier.

Rijbewijs pakket 10

Geen €1059,- maar NU voor:

979,-
 • 10 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • Geen Theoriecursus
 • Voor gevorderde

Rijbewijs pakket 20

Geen € 1754,- NU voor

1629,-
 • 20 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest gekozen

Rijbewijs pakket 30

Geen € 2404,- NU voor

2279,-
 • 30 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest effectief

Onze betaalmogelijkheden

Via Bank: in 1, 2 of 3 termijnen
Via Tikkie: snel en gemakkelijk via tikkie
Contant: contant aan de rijinstructeur
Extra Kosten: eenmalig voor de Gezondheidsverklaring €44,50 zelf online betalen aan het CBR

Lessen over na behalen rijbewijs?

Lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag terug. Je betaalt dus nooit teveel. Simpel!

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 nu voor €29,-

Kosten van een rijbewijs

Het ligt er natuurlijk aan welke pakket je kiest en hoeveel autorijlessen je uiteindelijk nodig hebt, maar gemiddeld zijn de B rijbewijs kosten tussen de €600,- en €3000,- euro. Je hebt namelijk gevorderde drivers die minder rijlessen nodig hebben en compleet nieuwe kandidaten die waarschijnlijk meer rijlessen nodig zullen hebben. De kosten voor je rijbewijs zullen hierdoor variëren.

Rijles Pakketten

Wij hebben 3 rijles pakketten waar je uit kunt kiezen. Door een proefles te volgen kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen jij nodig gaat hebben om vervolgens je auto rijbewijs B te halen. Tegelijkertijd maak je ook kennis met onze rijinstructeur of rijinstructrice en de rijles auto. Na je proefles kan je jouw wensen aangeven over hoe jij je rijbewijs wilt halen.

Top Rijscholen Den Haag vrouwen, Delft, Zoetermeer?

Ben jij er echt klaar voor om jouw rijbewijs te halen? Schrijf je snel in bij Driver Company Top Rijscholen Den Haag, Delft, Zoetermeer 10x

Vul hier je gegevens in

Proefles €49 nu voor €29,-
Drivercompany.nl - Drivercompany.nl - Rijschool Driver Company Leerlingen
Share
Share
Share
Share
Share
Share
/// Deel onze rijlespagina en krijg KORTING!

Deel onze website op de dag van je “proeflesaanvraag” en krijg €4 korting!
Klik op een deelknop of screenshot een foto hieronder en deel op Snapchat of Instagram toon het bij je proefles, maar er moeten wel likes of views zijn en betaal slechts €25 in plaats van €29,-
Rijschool Snapchat Rijschool Instagram

Wie zijn wij?

Over ons Rijschool

Rijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd in Den Haag. Met 17 jaar ervaring in het geven van autorijlessen en een passie die zich uitbreidt naar motorrijlessen, zijn wij gediplomeerd en geregistreerd bij CBR, IBKI, RDW, KvK, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in het bezit van een VOG, hiermee voldoen wij aan alle vereisten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in RIS-opleidingen, faalangst en ADHD leerlingen.

Met een team van gecertificeerde instructeurs, met minimaal 10 jaar ervaring hebben we meer dan 900 leerlingen geholpen hun rijbewijs te halen. Kortom, wij zijn niet alleen jouw rij-coach maar ook erkende specialisten in het vakgebied, wat ons de juiste keuze maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel naar +31617661000 of stuur een e-mail.

Whatsapp whatsapp