4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Motor

Motorrijschool Wassenaar Motorrijlessen

motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Wassenaar Driver Company

Onze motorrijschool in Wassenaar biedt met gekwalificeerde instructeurs kwalitatief hoogwaardige motorrijlessen. En dit alles voor een gunstige prijs! Met ons haal je snel jouw motorrijbewijs in Wassenaar! Haal bij ons jouw motor rijbewijs A, A1 of A2.

Naast Wassenaar geven wij ook motorrijlessen in: Den HaagRijswijk, Delft en Zoetermeer.

Motorrijschool Wassenaar en omgeving

Ga je binnenkort beginnen met motorrijlessen om jouw motorrijbewijs in Wassenaar te halen? Dan zijn we jou bij Driver Comoany in Wassenaar graag van hulp!

Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag

Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

Echt een aanrader voor iedereen. Toen ik begon met lessen vond ik het allemaal erg spannend en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ondanks dat ik echt niet kon rijden was de instructeur erg geduldig en blijf hij super aardig. Het is nu een paar maanden later en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik zal het iedereen aanraden om hier te komen lessen!

google

Drivers’ company has been a pleasure to drive with. I’m living in Den Haag where it is challenging to drive and book an exam quickly. With my driving instructors Venita and Ashvin I was able to reach my full potential and pass the driving exam. They were very honest, detailed and give great techniques which you can use in practicality everyday while you are driving. They are very attentive to your specific needs and are able to book in lessons last minute if necessary. After so many bad driving schools in the past I am very happy I made the decision to go to Drivers school. I would highly suggest whether you are a new or experienced driver to try them out. Thanks again 😄

Vic S 21/07/2022
google

Top rijschool. In 1 x geslaagd 👌🏻

google

Hats off for Izzy, probably the best driving instructor you can get in Den Haag and surroundings!

google

Professionele rijschool... jonge, vriendelijke instructeur. Met een gezellige sfeer. En in 1x geslaagd! Top rijschool met de juiste kennis en kwaliteiten. Bedankt!

google

Great experience with Izzy! If you have the option, he is whom I would go with. He’s sharp, kind, witty and overall a great instructor. While I did take time to pass my theory exam, I passed the driving test with flying colours the first time! Thanks Izzy!

google

Vandaag me Rijbewijs gehaald in 1 keer.. Happy Me😊.. Zag DriveCampany voorbij rijden en zei dat word mijn rijschool, thuis even google en ja goede keuze gemaakt. Proefles gehad, pakket genomen en gelijk gestart. Ik had al een beetje ervaring met rijden. Door corona duurde het wat langer maar de eind resultaat telt. Mijn Rij Instructrice super lief, heel veel geduld, goede uitleg, snap je het niet legt ze het weer uit.. snap je het nog steeds niet wordt het getekend uitgelegd en voor gedaan .lukt een opdracht niet doen we het nog een keer en nog keer.. en zo gingen we door elke les. Heel veel tips gehad en tructjes geleerd. In rustige en drukke tijden gereden om goed voorbereid te zijn op de rijexamen. (DenHaag en omstreken)Ik Ga me Rij Instructrice zeker missen maar we zullen elkaar tegen komen in de straten. Wil je je rijbewijs halen raad ik je DriveCompany Zeker Aan!

VUL HIER JE GEGEVENS IN
Proefles €79 nu voor €29,-

Gemiddelde Kosten motorrijbewijs

Gemiddeld zijn de motorrijbewijs kosten tussen de €800,- en €2200,- euro. Afhankelijk van jouw snelheid en hoe vaak je gaat lessen. Onze motorrijlessen leveren uitmuntende vaardigheden tegen een prijs die niet alleen redelijk is maar ook een investering vormt in jouw toekomstige rijplezier.

TOP 5 redenen om te kiezen voor Motorrijschool Driver Company

 • Vertrouwd door 900+ Tevreden Studenten
 • Leer van Bedreven experts met 17 jaar ervaring
 • Op Maat Gemaakt Leertraject, Aangepast op Jouw Behoeften
 • Milieubewust Rijden, Leer milieuvriendelijk motorrijden
 • Innovatieve Lesmethoden, Effectief en vernieuwend leren

Zie hieronder onze complete

Motorrijles pakketten

Motorrijbewijs pakket 10

Geen €1215,- maar NU voor:

1090,-
 • 10 Motorrijlessen 🏍️
 • AVB Praktijkexamen
 • AVD Praktijkexamen
 • Geen AVB hereexamen
 • Geen Online Theoriecursus
 • Gebruik Motorkleding en Helm
 • Voor gevorderde

Motorrijbewijs pakket 20

Geen €1765,- NU voor

1640,-
 • 20 Motorrijlessen 🏍️
 • AVB Praktijkexamen
 • AVD Praktijkexamen
 • Gratis AVB herexamen
 • Gratis Online Theoriecursus
 • Gebruik Motorkleding en Helm
 • Meest gekozen

Motorrijbewijs pakket 30

Geen €2315,- NU voor

2190,-
 • 30 Motorrijlessen 🏍️
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Gratis AVB herexamen
 • Gratis Online Theoriecursus
 • Gebruik Motorkleding en Helm
 • Meest effectief

Onze betaalmogelijkheden

Via Bank: in 1, 2 of 3 termijnen
Via Tikkie: snel en gemakkelijk via tikkie
Contant: contant aan de rijinstructeur
Extra Kosten: eenmalig voor de Gezondheidsverklaring €44,50 zelf online betalen aan het CBR

Product Prijs
Proefles motor €49,-
Losse motorles €55,-
AVB examen €220,-
AVD examen €320,-
Theorieexamen €74,-
Theoriecursus Gratis bij pakket 20 en 30 €125,-
Spoedtoeslag + €199,-

Motor theoriecursus Wassenaar

Als je het motorrijbewijs in Wassenaar wilt halen, moet je eerst slagen voor de theorie. Doordat je bij Driver Company de theoriecursus en examens in één dag kunt doen, kun je sneller veilig de weg op. Zo kun je meer uit jouw motorrijlessen in Wassenaar halen!

Spoedcursus Motorrijbewijs in Wassenaar

Wil je een spoedcursus volgen? Haal dan snel jouw theorie met motorrijschool Wassenaar. Dan kun je ook een spoedcursus volgen bij Driver Company. Zo kun je snel met jouw motor de weg op.

motorrijles den haag
VUL HIER JE GEGEVENS IN
Proefles €79 nu voor €49,-

Over ons

Motorrijschool

Motorrijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd naast Delft. Met 16 jaar ervaring in het geven van motorrijlessen en autorijlessen in delft zijn wij een expert in de rijscholenbranche. Wij zijn geregistreerd bij het CBR, IBKI, RDW en KvK. Samen met een ervaren team van gecertificeerde instructeurs, met ieder meer dan 10 jaar ervaring hebben wij al meer dan 900 leerlingen geholpen om de rijbewijs te behalen. Kortom, wij zijn de specialisten waar jij moet wezen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel +3161766100 of stuur een e-mail.

Motorrijschool Driver Company, voor al uw rijbewijzen & rijlessen sinds 2007

VUL HIER JE GEGEVENS IN
Proefles €79 nu voor €49,-

Motor Tabel leeftijd

Rijbewijs Soort motor Vermogen Theorie Examen
Rijbewijs A1 Lichte motor 11kW 17 Jaar 18 Jaar
Rijbewijs A2 Middelzware motor 35kW 17 Jaar 20 Jaar
Rijbewijs A Zware motor Onbeperkt 17 Jaar 21 Jaar

Wie zijn wij?

Over ons Rijschool

Rijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd in Den Haag. Met 17 jaar ervaring in het geven van autorijlessen en aanhangwagen rijlessen en een passie die zich uitbreidt naar motorrijlessen, zijn wij geregistreerd bij CBR, IBKI, RDW, KvK, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in het bezit van een VOG, hiermee voldoen wij aan alle vereisten.

Met een team van gecertificeerde instructeurs, met minimaal 10 jaar ervaring hebben we meer dan 900 leerlingen geholpen hun rijbewijs te halen. Kortom, wij zijn specialisten in het vakgebied, wat ons de juiste keuze maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel naar +31617661000 of stuur een e-mail.

Whatsapp whatsapp