4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Rijschool Den Haag

Praktijk

Drivercompany.nl - Spoedcursus rijbewijs Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar

Den Haag

Tussentijdsetoets

De tussentijdse toets lijkt heel veel op een ‘echt’ praktijkexamen. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

 • je beheersing van de auto
 • kijkgedrag
 • of je goed voorrang verleent
 • inhalen
 • in- en uitvoegen
 • rijden op kruispunten en rotondes
 • bijzondere verrichtingen
 • Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet je precies wat je nog extra moet oefenen, voordat je echt praktijkexamen doet.
Rijles

Vrijstellingen

Je kunt vrijstellingen verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Dit betekent dat de examinator je hierop niet meer toetst tijdens je praktijkexamen. Je verdient de vrijstelling alleen voor het eerstvolgende praktijkexamen.

 • Als je alvast wilt wennen aan de examensituatie en vooral de spanning weg te werken
 • Als je tips wilt van een CBR-examinator
 • Als je vrijstelling voor bijzondere verrichtingen wilt verdienen voor je “echte’ examen”
Het

Praktijk eamen

Vanaf 17 jaar. Slaag je vóór je 18e? Dan mag je tot je 18e rijden als er een coach naast je zit. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive. De begeleiderspas kost geld.

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

 • je beheersing van de auto
 • kijkgedrag
 • of je goed voorrang verleent
 • inhalen
 • in- en uitvoegen
 • rijden op kruispunten en rotondes
 • verrichtingen
Het

Faalangst examen

Als je faalangst hebt voor examens. Wat is er anders aan het faalangstexamen?
Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Het

BNOR Examen

Als je vier keer niet geslaagd bent voor het gewone praktijkexamen dan wordt je doorverwezen naar een ander locatie van het CBR, hier doe je dan een BNOR examen.

Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

In het begin voelde het voor mij ene beetje onmogelijk, maar met voldoende lessen ben ik in 1 keer geslaagd👌🏿💪🏿Alle lessen waren ons tijd waard, en geduld is er zeker ook en goed en duidelijk uitleg, gegarandeerd geslaagd🍀Driver Company is #1 een echte aanrader#rijschooldenhaag

google

Geslaagd in 1 keer vandaag 28 oktober dank je wel

A Bou 28/10/2023
google

Een super fijne rijschool. Altijd gelachen en ik was altijd op mijn gemak in de auto. Daardoor ook afgelopen week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt ravin

google

Goede opbouw van de lessen om rustig bekend te raken met autorijden. Rij instructeur is kalm en legt alles rustig uit en heeft geduld. Hij geeft goede tips en geeft je vertrouwen. Hij leert je ook in drukke krappe straatjes in het centrum te rijden. Heb veel aan de lessen gehad en durf daardoor weer auto te rijden!

google

Top rijschool Eerste keer al geslaagd Goede begeleiding en neemt z’n tijd Zeer goede instructeur

google

Dankje voor de super leuke rijlessen. Bedankt voor het slagen in 1 keer

google

Rijschool Driver Company heeft mij heel erg geholpen. Ik ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad. De instructeur had veel geduld en heeft mij heel veel geleerd. Ik werd ook opgehaald in Zoetermeer en Den haag, erg flexibel dus!!! Super dankbaar voor alles. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan!!

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 nu voor €29,-

Direct

Contact?

Stuur uw bericht via de contact formulier door, of bel bel ons direct op telefoonnummer +31 (0) 617 661 000

Drivercompany.nl - Spoedcursus rijbewijs Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar
Drivercompany.nl - Drivercompany.nl - Rijschool Driver Company Leerlingen

"Wist je dat" door een tussentijdse toets te doen, je slagingspercentage gemiddels met 30% STIJGT! just saying...

Wie zijn wij?

Over ons Rijschool

Rijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd in Den Haag. Met 16 jaar ervaring in het geven van autorijlessen en een passie die zich uitbreidt naar motorrijlessen, zijn wij geregistreerd bij CBR, IBKI, RDW, KvK, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in het bezit van een VOG, hiermee voldoen wij aan alle vereisten.

Met een team van gecertificeerde instructeurs, met minimaal 10 jaar ervaring hebben we meer dan 900 leerlingen geholpen hun rijbewijs te halen. Kortom, wij zijn specialisten in het vakgebied, wat ons de juiste keuze maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel naar +31617661000 of stuur een e-mail.

Whatsapp whatsapp