4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Rijschool Den Haag

Proefles aanvragen

Drivercompany.nl - Spoedcursus rijbewijs Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar

Rijschool Driver Company#1

Wanneer jij opzoek bent naar een rijschool kom je al gauw uit bij Rijschool Driver Company. Meldt je aan en ontvang een theoriecursus in 1 dag geheel kosteloos, Goedkoper kunnen we het je niet maken. Vele leerlingen gingen je al voor, zie alle Drivers hierboven, Welkom bij de beste rijschool in de omgeving.

Tijdens je gratis proefles zal de instructeur jouw opbouwend gaan testen om te kijken hoe je met verschillende situaties om gaat i.c.m. de bediening van de auto. Super Leuk! Aan het einde zullen we bespreken met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Hoelang je rijopleiding gaat duren is afhankelijk van hoeveel keren jij per week gaat lessen.

/// NU € 29,- euro voor de PROEFLES

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-
Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

I passed first time and that was definitely due to the amazing instructor I had. I would definitely recommend Izzy as he is friendly, personable and knows his stuff.Thanks again Izzy

Kalam Ali 26/10/2023
google

Super rijschool! Instructeur heeft de juiste kennis en geduld tijdens het les geven! Ga zo door!!

Aviii S 25/11/2018
google

Izzy, a very good, calm and precise instructor. If i could i would give 6 stars

Ben3dicT 26/09/2023
google

Een super fijne rijschool. Altijd gelachen en ik was altijd op mijn gemak in de auto. Daardoor ook afgelopen week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt ravin

google

Ik heb een geweldige ervaring gehad met de rijschool. Hele fijne lessen met een goede rij-instructeur. Enorm veel geleerd en alles met plezier gedaan 🙂 De Rij instructeur is erg begaan en er altijd bij om tips te geven. Hij heeft mij goed leren rijden op een manier die voor mij voelt als nog meer ervaren, waardoor ik echt met de auto rijd en de auto niet met mij. Een aanrader! Heel erg bedankt!!! GESLAAGD in 1 X voor mijn rijbewijs! Nogmaals bedankt, Driver Company is echt een aanrader voor iedereen!

Rachelle R 19/12/2019
google

Echt een aanrader voor iedereen. Toen ik begon met lessen vond ik het allemaal erg spannend en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ondanks dat ik echt niet kon rijden was de instructeur erg geduldig en blijf hij super aardig. Het is nu een paar maanden later en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik zal het iedereen aanraden om hier te komen lessen!

google

Voor mij was Driver Company een hele goede en professionele rijschool. Ik heb zelfs in een spoedcursus van 10 lessen heel erg veel geleerd door de ervaren rij instructeur, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd! De instructeur gaf mij heel duidelijk uit wat het CBR van mij verwacht. Ik kreeg ook veel tips en tricks te horen die heel goed van pas kwamen in het examen. Voor de mensen in Den Haag en omgeving een echte aanrader!!

Whatsapp whatsapp