4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Rijschool Den Haag

Proefles aanvragen

google

Dankzij rijlessen van Rijschool Driver Company ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen. Ashvjn is een gezellige en goeie instructeur die rustig uitlegt hoe je iets het beste kunt doen. Zijn lessen zijn leerzaam en persoonlijk: als je aangeeft ergens moeite mee te hebben, zorgt hij ervoor dat er genoeg ruimte is om te oefenen. Dankzij dat heb ik veel meer vertrouwen gekregen me rijervaring. Bedankt 💪🏼

google

Een super fijne rijschool. Altijd gelachen en ik was altijd op mijn gemak in de auto. Daardoor ook afgelopen week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt ravin

google

In 2 x keer geslaagd ✅ Thanks voor de rijlessen en de goeie feedbacks zeker! Bedankt Ashvin Top instructeur en beste Rijschool in Den Haag!

Zair Riaz 22/12/2023
google

In 4 weken mijn rijbewijs gehaald geweldig en ik raad iedereen deze rijschool aan!

Dollie Dol 17/12/2023
google

Echt een aanrader voor iedereen. Toen ik begon met lessen vond ik het allemaal erg spannend en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ondanks dat ik echt niet kon rijden was de instructeur erg geduldig en blijf hij super aardig. Het is nu een paar maanden later en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik zal het iedereen aanraden om hier te komen lessen!

google

I'm thrilled to share my experience with the Driver Company in The Hague, where I successfully passed my driving test on 07.11.2023 in one go! The process, from my driving lessons in English to the actual test, was exceptionally smooth.My instructor Jim was incredibly patient and calm, which significantly eased my nerves throughout the learning process.The planning was decent, ensuring I felt adequately prepared for the test.I would recommend the Driver company!😊

google

Hats off for Izzy, probably the best driving instructor you can get in Den Haag and surroundings!

google
Apti Soma 28/10/2023
google
google

Geslaagd in 1 keer vandaag 28 oktober dank je wel

A Bou 28/10/2023
google

My experience with this driving school is only positive from beginning to end. I had Izzy as my driver instructor and I cannot stress enough how great the learning experience was. Izzy makes you feel challenged and constantly aware, while he remains always calm and supportive. That is precisely the mindset you need to absorb information and improve. Great tips and advices during lessons and prior to the exam that made a whole difference. I passed my driving test in two tries. Highly recommended!

google

I passed first time and that was definitely due to the amazing instructor I had. I would definitely recommend Izzy as he is friendly, personable and knows his stuff.Thanks again Izzy

Kalam Ali 26/10/2023

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-
Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

Professionele rijinstructeur, voordat ik bij hem ging lessen heb ik ruim 80 uur besteed aan andere instructeurs. Ik had rijangst, bij hem heb ik hem overwonnen. Hij heeft mij ook goed voorbereid voor het examen, topper👍

google

I passed first time and that was definitely due to the amazing instructor I had. I would definitely recommend Izzy as he is friendly, personable and knows his stuff.Thanks again Izzy

Kalam Ali 26/10/2023
google

Dankjewel voor mijn rijbewijs super goeie rijles en instructeur. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt

google

My experience with this driving school is only positive from beginning to end. I had Izzy as my driver instructor and I cannot stress enough how great the learning experience was. Izzy makes you feel challenged and constantly aware, while he remains always calm and supportive. That is precisely the mindset you need to absorb information and improve. Great tips and advices during lessons and prior to the exam that made a whole difference. I passed my driving test in two tries. Highly recommended!

google

Hele goede rijschool. Geeft goede lessen. In 1 keer geslaagd!

Fairouz O 21/11/2018
google

Vandaag me Rijbewijs gehaald in 1 keer.. Happy Me😊.. Zag DriveCampany voorbij rijden en zei dat word mijn rijschool, thuis even google en ja goede keuze gemaakt. Proefles gehad, pakket genomen en gelijk gestart. Ik had al een beetje ervaring met rijden. Door corona duurde het wat langer maar de eind resultaat telt. Mijn Rij Instructrice super lief, heel veel geduld, goede uitleg, snap je het niet legt ze het weer uit.. snap je het nog steeds niet wordt het getekend uitgelegd en voor gedaan .lukt een opdracht niet doen we het nog een keer en nog keer.. en zo gingen we door elke les. Heel veel tips gehad en tructjes geleerd. In rustige en drukke tijden gereden om goed voorbereid te zijn op de rijexamen. (DenHaag en omstreken)Ik Ga me Rij Instructrice zeker missen maar we zullen elkaar tegen komen in de straten. Wil je je rijbewijs halen raad ik je DriveCompany Zeker Aan!

google

Geslaagd in 1 keer vandaag 28 oktober dank je wel

A Bou 28/10/2023
Whatsapp whatsapp