[CP_CALCULATED_FIELDS id=”7″]

“In 1 keer geslaagd!! Zeker aan te raden! Met veel plezier gereden. De instructeur zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en neemt uitgebreid de tijd voor je”

Rosa uit Den Haag

“Snel in 6 weken me RIJBEWIJS gehaald! Driver Company is voor mij de perfecte rijschool. Van begin tot eind kreeg ik rijles op een goeie en duidelijke manier”

Guyo uit Westland

“Beste Rijschool in Den Haag gevonden. Eerst een toets gedaan en 2 weken daarna kon ik afrijden en Tuurlijk geslaagd! Ik stuur binnenkort me broertje BEDANKT!”

Gino uit Den Haag

“Bedankt voor de leuke rijlessen en de geduld die je nam. Ik zal deze rijschool echt aan iedereen willen aanraden twijfel niet en haal je rijbewijs bij Driver Company”

Pamela uit Zoetermeer

“Ben binnen 28 rijlessen in 1x geslaagd, zonder ooit achter het stuur te hebben gezeten!!! Top instructeur die mij heel goed en heel snel heeft leren rijden! BEDANKT!!”

Bart uit Westland

“Rustig, relaxed, leerzaam en professioneel. Altijd netjes op tijd en echt goed gericht op je leerproces. Hartstikke fijne rijschool, echte aanrader! Geslaagd in 2 keren”

Jacqueline uit Delft

“Woow vandaag om 10 uur in de ochtend GESLAAGD AWESOME! Ik heb een goeie ervaring gehad met Driver Company en in 4 weken geslaagd TOP!”

Ruben uit Voorburg

“Dankzij Driver Company heb ik mijn theorie en praktijk examen in een keer gehaald .. Nou ik zou zeggen als jullie het mij vragen schrijf je zo snel mogelijk in”

Tony uit Delft
zie alle DRIVERS

Zoek jij een autorijschool in Leidschendam of Voorburg?

Wanneer je een autorijschool in Leidschendam of Voorburg zoekt kom je al gauw uit bij Driver Company.

Autorijschool Leidschendam Voorburg, Autorijles Leidschendam Voorburg

Beste Rijschool in Leidschendam of Voorburg

Rijschool Leidschendam Voorburg. Ondanks de grote verkeersdrukte lukt het ons keer op keer de leerlingen te laten slagen bij het CBR! Meldt je aan bij Driver Company en ontvang een theoriecursus in 1 dag geheel kosteloos. Vele leerlingen haalde hun rijbewijs snel bij Driver Company, welkom bij de beste rijschool in Leidschendam en Voorburg.

Proefles bij Driver Company Rijschool Leidschendam en Voorburg

Tijdens je gratis proefles zal de instructeur jouw opbouwend gaan testen om te kijken hoe je met verschillende situaties om gaat i.c.m. de bediening van de auto. Super Leuk! Aan het einde zullen we bespreken met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Hoelang je rijopleiding gaat duren is afhankelijk van hoeveel keren jij per week gaat lessen.

Wil jij een proefrijles?

Gratis bij inschrijven, anders €39,-
KORTINGEN tot wel €197,-

  Hoge slagingspercentage van rijscholen Leidschendam Voorburg

  De resultaten van onze slagingspercentage in Leidschendam Voorburg is hoog. Leerlingen slagen makkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. De instructeurs bij Rijschool Driver Company doen elke jaar verschillende bijscholingen waarbij we dus up-to-date zijn.

  Rijbewijs Leidschendam Voorburg, Rijschool Leidschendam Voorburg

  Voordelen bij Driver Company

  • Geen Inschrijfkosten
  • Gratis Proefles
  • TIJDELIJK Gratis Theoriecursus t.w.v. €150,-
  • Praktijk examens ACTIE € 129,-
  • Direct starten

  autorijschool, autorijles

  Lees meer over de theoriecursus

  Wacht niet langer en meld je aan voor een GRATIS proefrijles of bel ons op! Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling? Wij zetten ons in voor iedereen!

  Direct contact?
  rijschool driver company

  Autorijlessen in Voorburg Leidschendam

  Ja klopt, in Voorburg en Leidschendam is het druk in de stad, we zullen in het begin meestal de rustigere gebieden opzoeken om de autorijles beter in controle te krijgen. Wanneer de rijlessen steeds beter worden gaan we vaker de drukte opzoeken in Leidschendam en Voorburg zodat je rijles optimaal benut.

  Onze autorijschool geeft ook rijlessen in omgeving Rijschool Leidschendam Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Wassenaar, Leidschenveen, Pijnacker, Nootdorp, Wateringen, Naaldwijk, Scheveningen, Poeldijk, Monster, Honselersdijk en Kwintsheul.