4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING! Alleen deze maand

GRIJP JE KANS
4.5/5
4.8 / 5

€125,- KORTING!

Alleen deze maand

Rijschool Driver Company logo

Rijschool Driver Company

Spoedcursus Rijbewijs Den Haag

Drivercompany.nl - Spoedcursus rijbewijs Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar

Rijschool Den Haag Spoedcursus

Snel je rijbewijs halen? Say no more! 💫 Plan vandaag nog die proefles in, en wij beloven dat we je binnen no time bellen voor een spoedcursus rijbewijs bij ons in Den Haag . Ready to hit the road? Let’s roll with Driver Company Rijschool Den Haag Spoedcursus! 🚗💨

Ready, set, drive! Bij Driver Company zijn onze instructeurs zo flexibel dat ze zelfs limbo kunnen doen op de dansvloer, vooral instructeur Izzy 🤪. Geen zorgen, hij neemt jouw rijlessen serieuzer dan zijn dansmoves.

Het is momenteel drukker dan normaal bij veel rijscholen, maar wij houden een plekje vrij speciaal voor jou. 💫 Wees er snel bij want, vol is vol.

/// NU € 29,- euro voor de PROEFLES
Drivercompany.nl - beste rijscholen den haag
Wat vertellen onze leerlingen?

Lees hun ervaringen

google

Geslaagd in 1 keer vandaag 28 oktober dank je wel

A Bou 28/10/2023
google

In 4 weken mijn rijbewijs gehaald geweldig en ik raad iedereen deze rijschool aan!

Dollie Dol 17/12/2023
google

Abolute topper! Wil je op een relaxde wijze in een keer slagen? Zoek dan niet verder. Lang na het afrijden heb je nog profijt van de lessen en trucks van de Instructeur. Ashvin, je bent niet alleen mijn instructeur, je bent ook mijn maat!

google

Absolutely the best driving school in Den Haag!!

google

Super rijschool! Instructeur heeft de juiste kennis en geduld tijdens het les geven! Ga zo door!!

Aviii S 25/11/2018
google

Fijne instructeurs en weten waar je aan toe bent Ik vond de rijlessen fijn ondanks dat ik aan het begin rijden eng vond. Kreeg ook zelfvertrouwen van de instructeur waardoor ik uiteindelijk in 1 keer ben geslaagd.

Anna Lalai 19/12/2019
google

Beste rijschool in den haag! Door de duidelijke lessen ben ik in 1X geslaagd voor zowel theorie als praktijk.

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-

Spoedcursus Rijbewijs te duur?

Een rijbewijs halen in deze tijd is al duur genoeg en daarom ga ik je vertellen hoe jij kosten kan besparen op je spoedcursus, waarmee jij dan goedkoper uit bent. We not Rich, We Broke!

 • Eet iets voordat je naar de rijlessen gaat, want het kan sommige momenten druk zijn in het verkeer waardoor de beleving intensiever kan zijn, daarom mag je niet moe zijn bij je rijlessen.
 • Trek makkelijk schoenen aan met plattere bodems zodat je de pedalen goed kan aanvoelen.
 • Wees op de hoogte van de verkeersregels, zodat je geen onnodige uitleg hoeft te krijgen tijdens de autorijlessen, de tijd tikt immers door, en dat kost onnodig veel geld die je kan besparen.
 • Wees nieuwsgierig in het verkeer en stel zo veel mogelijk vragen aan je ervaren instructeur, zo houdt je zelf de interactie ook hoog.
 • Oefen “vlot en veilig” rijden om extra rijlessen na je lespakket te vermijden. Een efficiënte rijstijl, aangepast aan exameneisen, bespaart niet alleen tijd maar ook geld, waardoor je die spoedcursus rijbewijs sneller kunt halen.
Show Money Savings Got it

Wist je dat” door een tussentijdse toets, je slagingspercentage met 30% STIJGT! just saying. 

Niet alleen in Den Haag, waar koninklijke allure en mooie paleizen schitteren, maar ook daarbuiten kun jij in no-time je rijbewijs behalen met een spoedcursus zoals Spoedcursus rijbewijs Delft, Spoedcursus Rijbewijs Den Haag, Spoedcursus rijbewijs RijswijkSpoedcursus rijbewijs Zoetermeer, Spoedcursus rijbewijs voorburg.

/// NU € 29,- euro voor de PROEFLES
0%

Slaagd!

Drivercompany.nl - Rijschool leerling Eline

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 Nu voor €29,-
/// Kom jij bent de volgende Spoedcursus Driver
Drivercompany.nl - Rijschool-leerlingen
Start NU bij de

Beste Spoedcursus Rijschool

Neem de spoedcursus voor je rijbewijs Rijschool Den Haag.

Gooi het gaspedaal in voor een haastige rit naar je rijbewijs, autorijlessen, één of meerdere keren per week. 🚗💨

Naast de reguliere rijlessen bieden we een spoedcursus aan, perfect voor diegenen die snel de weg op moeten. Of je nu de rijbewijs in 10 dagen wilt halen (normaal gesproken, dankzij grote drukte bij het CBR, nu gemiddeld in een maand), of liever een rustiger tempo volgt, de keuze is aan jou.

Snel starten spoed rijbewijs halen in Den Haag!

Automaat Rijlessen Den Haag

Rijschool Den Haag Automaat, nooit meer schakelen toch?

Ook kun je kiezen voor automaat rijlessen in Den Haag. De auto die zelf schakelt, wat een luxe, je hebt dan weliswaar minder werk te doen in de auto, maar je moet nog wel zelf kijken en voorrangregels blijven toepassen in combinatie met je plaats op de weg.

Meld je aan voor de automaat rijlessen proefles en ervaar het zelf.

“Net als een Elektrische fiets, nauwelijks meer trappelen”

Beoordeling Driver Company
Drivercompany.nl - Gratis theoriecursus

Gratis Online spoed Theoriecursus

Theoriecursus Den Haag, een belangrijk onderdeel van het halen van jouw rijbewijs is natuurlijk de theorie. Je kunt bij Rijschool Driver Company ook een theoriecursus volgen zodat jij volledig wordt klaargestoomd voor het theorie-examen en sowieso in 1 keer slaagt.

📢 Pak die Gratis Theoriecursus bij aanmelden📋

Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling. Wij zetten ons in voor iedereen!
Wacht niet langer en meld je aan voor een proefrijles of bel ons op!

Niet Bellen – Telefoon staat ROODGLOEIEND

Formulier invullen a.u.b. werkt het snelt

Wat kosten de rijlespakketten?

Onze rijlessen leveren hoogwaardige vaardigheden tegen een prijs die niet alleen redelijk is maar ook een investering vormt in jouw toekomstige rijplezier.

Rijbewijs pakket 10

Geen €1059,- maar NU voor:

979,-
 • 10 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • Geen Theoriecursus
 • Voor gevorderde

Rijbewijs pakket 20

Geen € 1754,- NU voor

1629,-
 • 20 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest gekozen

Rijbewijs pakket 30

Geen € 2404,- NU voor

2279,-
 • 30 Rijlessen
 • Praktijkexamen CBR
 • GRATIS Theoriecursus
 • Meest effectief

Onze betaalmogelijkheden

Via Bank: in 1, 2 of 3 termijnen
Via Tikkie: snel en gemakkelijk via tikkie
Contant: contant aan de rijinstructeur
Extra Kosten: eenmalig voor de Gezondheidsverklaring €44,50 zelf online betalen aan het CBR

Lessen over na behalen rijbewijs?

Lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag terug. Je betaalt dus nooit teveel. Simpel!

VUL HIER JE GEGEVENS IN

Proefles €49 nu voor €29,-

Kosten van een rijbewijs

Het ligt er natuurlijk aan welke pakket je kiest en hoeveel autorijlessen je uiteindelijk nodig hebt, maar gemiddeld zijn de B rijbewijs kosten tussen de €600,- en €3000,- euro. Je hebt namelijk gevorderde drivers die minder rijlessen nodig hebben en compleet nieuwe kandidaten die waarschijnlijk meer rijlessen nodig zullen hebben. De kosten voor je rijbewijs zullen hierdoor variëren.

Rijles Pakketten

Wij hebben 3 rijles pakketten waar je uit kunt kiezen. Door een proefles te volgen kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen jij nodig gaat hebben om vervolgens je auto rijbewijs B te halen. Tegelijkertijd maak je ook kennis met onze rijinstructeur of rijinstructrice en de rijles auto. Na je proefles kan je jouw wensen aangeven over hoe jij je rijbewijs wilt halen.

Rijschool Den Haag slagingspercentage

Driver Company is een rijschool met één van de hoogste slagingspercentages van Den Haag. Daarom heb jij een grotere kans om te slagen tijdens het eerste rijexamen. Veel leerlingen halen dus hun rijbewijs in 1 keer bij ons. Dat scheelt niet alleen in tijd maar ook in de kosten. Het voordeel van een rijschool met een hoge slagingspercentage is dat je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt bij het halen van jouw rijbewijs, en het geeft je ook een goed gevoel als jij je aanmeldt bij Rijschool Driver Company met de hoogste slagingspercentage. Leerlingen slagen gemakkelijk in 1 keer en beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

Vul hier je gegevens in

Proefles €49 nu voor €29,-
Drivercompany.nl - Drivercompany.nl - Rijschool Driver Company Leerlingen
Share
Share
Share
Share
Share
Share
/// Deel onze rijlespagina en krijg KORTING!

Deel onze website op de dag van je “proeflesaanvraag” en krijg €4 korting!
Klik op een deelknop of screenshot een foto hieronder en deel op Snapchat of Instagram toon het bij je proefles, maar er moeten wel likes of views zijn en betaal slechts €25 in plaats van €29,-
Rijschool Snapchat Rijschool Instagram

Wie zijn wij?

Over ons Rijschool

Rijschool Driver Company is opgericht in 2007 door Ashvin R. en is gevestigd in Den Haag. Met 17 jaar ervaring in het geven van autorijlessen en een passie die zich uitbreidt naar motorrijlessen, zijn wij gediplomeerd en geregistreerd bij CBR, IBKI, RDW, KvK, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in het bezit van een VOG, hiermee voldoen wij aan alle vereisten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in RIS-opleidingen, faalangst en ADHD leerlingen.Met een team van gecertificeerde instructeurs, met minimaal 10 jaar ervaring hebben we meer dan 900 leerlingen geholpen hun rijbewijs te halen. Kortom, wij zijn niet alleen jouw rij-coach maar ook erkende specialisten in het vakgebied, wat ons de juiste keuze maakt.Neem vrijblijvend contact met ons op via het registratieformulier op deze pagina, bel naar +31617661000 of stuur een e-mail.
Whatsapp whatsapp